Islanda vazuta prin ochii lui Wim van Passel

Islanda este o tara a contrastelor – un loc de foc si gheata. Una dintre cele mai mari zone naturale nealterate din Europa, acest peisaj dramatic al natiunii insulare este format din aisberguri, vulcani, gheizere si campuri de lava. Dar mediul natural impecabil al Islandei se confrunta cu amenintari din cauza supra-turismului si a industriei grele.

Lucrand in parteneriat cu Fondul Mondial pentru Natura, fotograful Wim van Passel foloseste camera sa de format mare si abilitatile sale fotografice inspirationale pentru a creste nivelul de constientizare cu privire la protectia mediului in Islanda. Imaginile lui au fost folosite in foarte multe campanii.

Van Passel isi doneaza toate imaginile catre WWF si nu face bani din eforturile sale, depinzand in schimb de sponsorizari din partea companiilor.

HP este mandru sa fie sponsorul acestui artist uimitor in lupta sa pentru conservarea mediului natural.

Van Passel imprima pe HP Premium Instant-Gloss care se usuca instantaneu, iar imaginile sunt create pe suporturi cu rezistenta de lunga durata, care respecta obiectivele mediului de certificare FSC.

“As recomanda aceasta hartie foto oricui”, spune Van Passel. “Dupa 125 de expozitii fotografice, nu am avut niciodata o problema privind calitatea imprimarii”.

Oferiti clientilor dvs. fiabilitatea si calitatea hartiei fotografice HP Premium Instant-Gloss si alte hartii fotografice HP, proiectate pentru a fi utilizate cu imprimante pe baza de apa sau Latex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *