Hiper-personalizarea Canon

Versatilitatea aplicațiilor

Tehnologia Canon este concepută special pentru a gestiona cea mai largă gamă de materiale posibile. Aceasta înseamnă că puteți oferi acum o varietate mai largă de aplicații pentru a satisface volumul mare de cereri noi, pentru a vă diferenția de concurenți și a genera noi surse de venituri. Astfel, puteți produce aplicații de înaltă calitate, cu margini mari pentru maximizarea profiturilor. Puteți imprima cu ajutorul echipamentelor Canon Océ Arizona pe suprafețe rigide (sticlă, lemn, aluminiu) sau puteți personaliza cu imprimanta Canon Océ Colorado tapetul, tablourile canvas și podeaua (floorgraphics) din restaurante, hoteluri sau spații din domeniul retail.

Trenduri

În lumea customizată de astăzi, decorațiunile imprimate digital transformă spațiile în care trăim, lucrăm și ne jucăm. Aceasta reprezintă o mare oportunitate pentru dvs. Decorațiunile nu reprezintă singura piață, există potențial de dezvolatare pe mai multe piețe verticale, inclusiv rezidențiale, corporate, hospitality și retail.

Iată câteva statistici exemplificative:

  • 80% din timpul vieții noastre ni-l petrecem în spații închise;
  • 71% dintre consumatori sunt pregătiți să plătească un preț mai mare pentru personalizare;
  • 24% din forța de muncă din UK consideră că mediul de la birou influențează satisfacția lor profesională;
  • 59% dintre oameni doresc o ambianță primitoare atunci când fac cumpărături.

Oportunitățile și piața pentru decorațiunile de interior

Printul pentru home-decor este o piață creativă, cu un potențial de creștere ridicat și o valoare crescută pentru cei care spun DA tuturor comenzilor. Cu tehnologia digitală actuală putem imprima pe aproape orice suprafață, iar printurile sunt potrivite atât pentru interior cât și pentru exterior. Există o explozie în dezvoltarea noilor medii digitale, iar tendința de personalizare pare a fi de neoprit. Toți acești factori determină o creștere a volumului în privința hiper-personalizării.

Multe dintre aceleași tehnologii digitale de imprimare folosite pentru sign&display pot fi de asemenea utilizate pentru decor. Imprimantele de astăzi, fie că imprimă din rolă sau sunt flatbed, pot comuta între diferite suporturi media și au, de asemenea, o varietate de capabilități de finisare.

Vino să-i întâlnești pe speakerii evenimentului Decor evolution through print și află răspunsurile pe care le cauți despre hiper-personalizare, echipamentele și tehnologiile inovatoare ale anului 2019, materiale creative sau designul de interior.

Te așteptăm miercuri, 24 aprilie, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca!

Invitați speciali: Grup Transilvae, CanonAntalis și  Primera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *