ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD

Antalis anunta editia 2019 ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD, prima competitie internationala dedicata designului interior personalizabil

 

Editia 2019 a acestei competitii care promoveaza proiectele creative si inovatoare de design interior va incepe la 1 Octombrie

BucurestiAntalis, lider European in distributia de hartie si solutii pentru comunicare vizuala isi consolideaza pozitia pe piata de design interior si anunta editia 2019 a competitiei Antalis Interior Design Award, rasplatind creativii talentati din intreaga lume pentru designul personalizat si unicat pe care il creeaza.

Prima editie a  Antalis Interior Design Award din 2017 a fost un succescu 350 de proiecte inscrise din 29 de tari si cu  40 000 de vizitatori pe Antalis Interior Design Award website, in plus a beneficiat de o acoperire media impresionanta.

Incepand cu 1 Octombrie pana la 31 ianuarie 2020, designerii de interior, arhitectii, printatorii, detinatorii de brand, dar si scolile de design sunt invitate sa-si inregistreze cele mai bune proiecte folosind cel putin unul din produsele din gama de comunicare vizuala de la Antalis.

Un juriu recunoscut international recunoscut de majoritatea celor impicati in industria designului vor desemna cele mai creative proiecte.

Antalis Interior Design Award: juriu prestigios pentru o competitie importanta

 • ACCOR: Fernand Benmouffek, Design Director –Franta
 • FESPA: Graeme Richardson-Locke, Technical support manager – UK
 • HP: Paula Caramasu, EMEA Marketing Manager – Spania
 • IWG GROUP: Christophe Burckart, Country Manager France & Monaco – Franta
 • PECLERS: Karin Schmitz, Business Development Director – Germania, Austria, Switzerland
 • SAGUEZ PARTNERS: Yann Mignot, Design Director Associate –Franta
 • ANTALIS: Agnes Lafarge, International Marketing Manager Visual Communication

 

Originalitate si inventivitate, reperele ale competitiei Antalis Interior Design Award

Antalis Interior Design Awards isi doreste inca o data sa fie platforma perfecta pentru promovarea imaginatiei, ingeniozitatii si expresiei artistice prin proiecte vizionare si iscusite de creatori din toata Europa si nu numai. Competitia intentioneaza ca designerii, arhitectii, printatorii, proprietarii brandurilor si scolile de design sa isi lase sensibilitatile artistice si sa urmeze deviza „Doar imprimati-va imaginatia”.

 • Proiecte finalizate

Competitia va recompensa proiectele inchise sau in derulare din 2018. Profesionistii pot concurs in una sau mai multe din cele cinci categorii: Industria ospitalitatii, Retail, Birouri, Locuinte si spatii publice.

 • Modelele 3D – Coworking

Pentru profesionisti si scolile de design care nu au terminat un proiect pe care sa-l poata inregistra, Antalis ofera posibilitatea de a-si lasa talentul sa straluceasca reinventand modele 3D ale unor spatii date folosind solutii din catalogul Antalis Visual Communicatio.

Primul premiu  €2,500!

 • Premiul publicului

O categorie speciala este dedicata participantului al carui proiect a ajuns la inima publicului si primeste cele mai multe  “likeuri” pe Antalis Interior Design Award website.

 • Premiul pentru Textile si filme decorative

Cum Antalis cauta sa promoveze creativitatea utilizand o varietate de produse, a decis sa mai adauge doua noi categorii: premiile  pentru Textile si filme decorative. Aplicantii care utilizeaza produsele textile sau filme decorative din portofoliul in proiectele lor, pot deasemenea sa se inregistreze la ambele categorii.

Alina Penciu, Marketing & Communications Manager Antalils Romania: “Dupa succesul primei editii a Antalis Interior Design Awards si al competitiei locale Antalis design Awards, vrem sa continuam constructia platformei de sustinere a profesionistilor desingului interior oferindu-le expertiza noastra in domeniul comunicarii vizuale, promovandu-le in acelasi timp creativitatea si viziunea prin intermediul proiectelor deosebite. Aceasta competitie permite profesionistilor din domeniul designului sa depaseasca limitele creativitatii, beneficiind in acelasi timp de o expunere substantiala a mass-media pentru a-si indeplini obiectivele si a se pozitiona ca o inspiratie pentru ceilalti. Diversitatea si adaptabilitatea produselor Antalis si in special gama Coala reprezinta raspunsul perfect la nevoile unice ale creativilor care integreaza continuu tendintele noi in proiectele lor. “

Cei noua castigatori vor fi anuntati la FESPA in Madrid, in luna martie 2020.Acestia vor beneficia de vizibilitate media crescuta, dar si vizibililtate pe Antalis Award Gallery, pe social media, pe siteurile si la targurile internationale sau in evenimentele dedicate clientilor in Europa si nu doar.

Inregistrare online simpla si rapida

Toate proiectele pot fi inregistrate online pe www.AntalisInteriorDesignAward.comincepand cu  1 Octombrie pana la 31 Ianuarie  2020. Toate acestea vor aparea pe  Antalis Award Gallery, oferind vizibilitatee crescuta tuturor participantilor pana la inchiderea competitiei.

——————

Despre Antalis

Antalis (Euronext Paris: ANTA) lilder in distributia B2B de hartie si packagingului industrial si numarul doi in distributia de materiale pentru comunicare vizuala din Europa. In 2018, the Grupul a raportat vanzari de 2.3 mililarde euro, avand 5,200 de angajati la dispozitia celor 120,000 de clienti, companii si tipografi din 41 de tari. Prin intermediul celor 115 centre de distributie, Antalis face 12,000 livrari zilnie la nivel international si a distribuit 1,3 milioane tone de hartie in 2018.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *