maxresdefault

HP WallArt este o solutie cloud proiectata pentru a te sprijini in dezvoltatea afacerii tale in domeniul aplicatiilor decorative.

Vei putea dobandi noi clienti, cu aceasta solutie usor de integrat in site-ul tau si foarte usor de utilizat de catre clienti, prin interfata sa intuitiva.

Creaza, editeaza si simuleaza aspectul camerei cu modele personalizate de tapet in functie de cerintele clientului.
Experimenteaza design-ul grafic la cel mai inalt nivel, minimizeaza sau maximizeaza un pattern digital, dimensioneaza autocolantul taiat pe contur, combina chiar diferite modele de dimensiuni diferite pe acelasi perete, simuleaza diferite aspecte ale camerei.

Pentru a dispune de aceasta aplicatie trebuie sa ai o imprimanta HP cu al carei serial number te inregistrezi, dupa care urmezi pasii urmatori:

Incarca fotografia! Simuleaza! Printeaza! Decoreaza! REPEAT! 😀

Cum functioneaza:

1. Inregistreaza-te pe platforma

Simplu si usor. Conecteaza-te cu numarul de serie al imprimantei HP.

WallArt - Sign in

2. Alege aplicatia

Selecteaza aplicatiile decorative pe care doresti sa le produci si permitete accesul clientilor sa creeze si sa vizualizeze o simulare a designului dorit.

WallArt - Applications

3. Gestioneaza comenzile

Gestioneaza productia intr-un mod eficient cu generarea automata a PDF-urilor, fiabila, gata de imprimare si a instrumentelor care te ajuta sa gestionezi comenzile si sa economisesti timp.

RIP-uri certificate

Incearca aplicatia HP WallArt – GRATUIT! Inregistreaza-te cu seria imprimantei tale HP Latex!

Pentru informatii suplimentare, programeaza o intalnire cu unul dintre consultantii nostri.

Tutoriale video HP WallArt