Regula s-a schimbat cu tehnologia HP Latex!

Lansata in urma cu opt ani, tehnologia de imprimare HP Latex, aflata acum la cea de-a treia generatie, a consacrat o noua categorie de produse.

„Latex” se refera la un polimer sintetic, non-alergenic, dezvoltat special pentru imprimarea cu jet de cerneala. Nefiind necesara ventilatie speciala, manevrare speciala, cernelurile fiind non-toxice si neinflamabile, este facilitata crearea unui mediu de lucru substantial imbunatatit. Alte doua atribute esentiale sunt versatilitatea aplicatiilor si usurinta in utilizare.

Ideale pentru decora?iuni interioare (tapet, textile personalizate), reproduceri de arta, display-uri indoor pentru punctele de vanzare, decorarea ferestrelor, semnalistica dar si colantari, imprimantele cu tehnologie HP Latex pot imprima o gama variata de materiale fara miros, fara emisii toxice periculoase, ce nu au nevoie de timp suplimentar de uscare, fiind gata de laminare sau alte prelucrari imediat ce ies din imprimanta.

Imprimantele HP Latex ofera o gama de preturi, dimensiuni si niveluri de productie menite sa corespunda atat cerintelor specifice unor afaceri mici sau nou infiintate, cat si furnizorilor de servicii de imprimare cu volume mai mari.

Pe scurt, importanta este ideea, cu solutia potrivita vom veni noi!

Aplicatii in functie de tipul afacerii dvs.

Tapet personalizat (foto-tapet) / Obiecte decorative: tablouri realizate pe canvas sau hartie, tablouri do it yourself / Lampi / Perne din in sau bumbac.

Piele sintetica tiparita pentru coperti de agende si albume, mobilier, incaltaminte / Materiale holografice precum Mireco.

Sisteme de afisare precum roll-up-uri, pop-up-uri, folii magnetice, postere, bannere de pana la 3,2 m latime / Casete backlit film si backlit textil / Stickere (inclusiv taiate pe contur) / Colantari auto / Textile temporare / Publicitate de tranzit.

Pe scurt …

30000
Imprimante HP Latex au fost instalate la nivel global de la introducerea pe piata a tehnologiei in anul 2008.
10000
Postari & Imagini acumulate in social media.
2800
Membri in HP Latex Printing Network si Grand Format Latex Printing

Cauti un furnizor de print? Ai nevoie de un echipament de print pentru studioul tau?

Ti-l dam noi 🙂 Scrie-ne